11.5 C
Tirana

Shkodra në vitin 1913

VENDI

Fotografi me ngjyra të Shkodrës së shkatërruar nga rrethimi serbo-malazez
Më 21 tetor dy fotografët francezët arritën në Shkodër, ose ashtu siç u quajtën më vonë, Skutari.
Kalaja e fundit shqiptare e Luftërave Ballkanike u pushtua më 22 prill nga ushtria serbo-malazeze, duke lënë pas tyre shkatërrime masive.
Malësorë katolikë nga zona e Dukagjinit, 1913
Në fotot me ngjyra, rrënojat qëndrojnë në një kontrast të veçantë me kostume të pasura dhe shumëngjyrëshe të malësorëve shqiptarë.
 

 

 

 

 

- Advertisement -

TE FUNDIT