20.5 C
Tirana

Shipëria e çudirave, prifti bekon pikën e basteve (VIDEO)

VENDI

Një veprim i pazakontë ka ndodhur në Korçë. Edhe pse feja i ndalon kategorikisht veset,
një prift ortodoks ka bekuar një pikë bastesh në Korçë.
Prifti shfaqet në video duke kënduar greqisht dhe duke i “bekuar” me temjan bastexhinjtë.
Videoja është shpërndarë menjëherë në rrjetet sociale,
ndërsa është e vështirë të thuhet se cili është efekti i pritshëm i këtij veprimi.

- Advertisement -

TE FUNDIT