18.5 C
Tirana

SENIDA MESI: NË 20 DITË, GATI RRUGA E VELIPOJËS

VENDI

Rruga e Velipojes eshte nje nder shqetesimet kryesore ne prag te çeljes se sezonit turistik.
Nga vete Kryeministri Rama, u pohua se kjo rruge do te perfundonte ne muajin maj, por duket se permbytjet
e muajit mars, bene qe punimet ne kete rruge te vonoheshin.
Por mengjesin e se shtunes, Zv/Kryeministrja Senid Mesi ne nje
deklarate per mediat, pohoi se ne 20 dite, rruga e Velipojes do te perfundoje.
“Nuk mbyllet rikonstruksioni por behet e aksesueshme per
banoret e zones dhe vizitoret qe shkojne drejt bregdetit“-u shpreh nr 2 i Qeverise.
Sa i takon shpronsimeve, Mesi tha se edhe kjo ceshtje do gjeje zgjidhje.

- Advertisement -

TE FUNDIT