30.5 C
Tirana

Gjyshërit tanë rrinin 50 e kusur vjet bashkë sepse nuk kishin 3,573 “ndjekës”

VENDI

Une mendoj se arsyeja që gjyshërit tanë rrinin 50 e kusur vjet bashkë, ishte se ata nuk kishin 3,573 “ndjekës” të cilëve duhet t’u jepnin mendime,  këshilla, mesazhe private.
E dimë të gjithë që, edhe nëse ekziston një partner, do të ketë gjithmonë një follower që është apo duket më mirë se “ajo që keni”.
Askush nuk lufton më, për të ruajtur diçka! Gjithçka zëvendësohet.
Të ZËVENDËSOSH është bërë e lehtë dhe normale.
Pa kuptuar që TË DUASH është e vetmja gjë për të cilën ia vlen të jetosh.

- Advertisement -

TE FUNDIT