20.5 C
Tirana

Gëzuar shqiptarë, nuk e ka fajin Shqipëria por ata që duan ta rrënojnë për interesat e tyre

VENDI

Nga Marin Mema
Të duash Shqiperinë do të thotë të duash çdo shqiptar kudo që ai ndodhet !! Te duash shqiptarët do të thotë të duash një vend më të mirë, më të paqëm, më të zhvilluar dhe me më shumë mundësi për të gjithë. E këtë mund ta bëjnë vetëm ata që e duan vërtetë vendin e tyre!!
Një përqafim të fortë për të gjithë ju miqtë e mi kudo që jeni, me urimin që Viti i Ri të na gjejë më pranë, më të bashkuar, dhe me më shumë dashuri për vendin tonë.
Nuk duhet harruar se nëse diçka nuk shkon mirë apo nëse jemi të zhgënjyer, nuk e ka fajin Shqipëria, por ata që nuk e njohin, nuk e duan mjaftueshëm apo përpiqen vetëm ta shfrytëzojnë e rrënojnë për interesat e tyre.
Gëzuar miq!! Mbarësia, lumturia, suksesi, qofshin me ju kudo në këtë vit të ri!! Një përqafim të madh ! GEZUAR 2018

- Advertisement -

TE FUNDIT