12.5 C
Tirana

“Darsëm në oborrin e bashkisë Shkodër” (VIDEO)

VENDI

“Lojna Popullore Fest” ka startuar sonte në Shkodër me një festë të vertetë rrugëve të qytetit dhe në mjediset e Bashkisë.
Grupe pjesëmarrëse në atë çfarë mund të konsiderohet tanimë një traditë e Shkodrës, kanë zbukuruar qytetin me kostume shumëngjyrëshe dhe me tinguj muzikorë. Të shtunën,
në amfiteatrin natyror në Anën e Malit (Oblikë) nga ora 10.00 deri në 13.30 grupet rinore nga Tirana, Kaçaniku, Vitia, Gostivari, Puka, Bashkia Shkodër,
Velipoja, Dajçi dhe Ana e Malit do të shpalosin vlerat e pavdekshme të kulturës popullore.
Ftesa është e hapur për të gjithë, për të kaluar së bashku disa orë të këndshme në natyrë dhe në shoqërinë e muzikës.
placeholder://

- Advertisement -

TE FUNDIT