12.5 C
Tirana

Bija ime, Ojky lë shkollën dhe shkon në jetimore. Ja çdo ndodhë nesër.

VENDI

Doktori mëson se Ojkysë nuk i është larguar sëmundja dhe vendos të lajmërojë Demirin. Asu përfundon në burg. Demir dhe Ojky kalojnë momente të bukura duke luajtur me balonë. Demir dhe Ugur bëjnë pazar për shtëpinë dhe krijojnë një dhomë për Ojkyn. Asu del nga burgu falë Xhemalit.

Ojky sërish nuk shkon në shkollë. Ajo shkon në jetimore sepse mendon se Demir do e braktisë kur të mësojë sëmundjen e saj. Ojky njeh një vajzë në jetimore dhe ajo i tregon për jetesën atje. Demir mëson se Ojky nuk ka shkuar në shkollë dhe e qorton. Xhemal i kërkon Asusë ta ndihmojë të hakmerret ndaj Demirit në këmbim të parave por ajo nuk pranon.

Ugur bind nënën e tij të gënjejë punonjësit e jetimores. Ajo pranon për shkak të dashurisë ndaj Ojkysë. Demir e Ugur përpiqen ti tregojnë punonjësve të jetimores që Ojky bën një jetë të lumtur. Ojky lë të kuptohet se ka dëshirë të shkojë në jetimore. Demir nxehet me veprimin e Ojkysë

- Advertisement -

TE FUNDIT