7.5 C
Tirana

Alesia nuk mund të ec, nëna e saj e merr në krahë dhe e dërgon në shkollë

VENDI

Alesia është një nxënëse në fshatin Prrenjas, dhe në shkollën që ndjekë, ajo ka vetëm një mungesë.

Në rrjetet sociale janë shpërndarë fotografi të kësaj nxënëseje që nëna e saj e merr në krahë dhe e dërgon në shkollë, por jo vetëm vullneti i nënës e mbështet këtë nxënëse, pasi që, njëjtë vepron edhe mësuesja.

Për të shkruar Alesia në tabelë, mësuesja po ashtu e merr atë në krahë, në mënyrë që të shkruaj në tabelë.

Se nëse do të ndryshojë kjo gjendje e Alesias që të krijohen kushte më të mira, mbetet të shihet, por në këtë rast është treguar vullneti i Alesias, nënës dhe mësueses së saj.

- Advertisement -
- Advertisement -

TE FUNDIT