18.5 C
Tirana

Aktorja e njohur me 14 ditë burg.

VENDI

Aktorja amerikane Felicity Huffman u dënuaa me 14 ditë heqje lirie për rrushfetin e dhënë për pranimin e së bijës në kolegj. Është mësuar se aktorja e filmit shumë të njohur Shtëpiake të dëshpëruara do të jetojë në një burg luksoz.

Gjithashtu të dënuarit mund të kërkojnë aty një kapuçino me vanilje, ujë mineral në shishe dhe scrub me kajsi. Huffman u dënua për dhënien e nje rryshfeti prej 15000 dollarësh që të ndryshonte testin e pranimit të së bijës, në mënyrë që kjo e fundit të mund të merrte një rezultat shumë më të lartë sesa ai që kishte arritur në të vërtetë.

Përveç dënimit me burgim 56vjecarja do të duhet të kryejë edhe 250 ditë punë në shërbim të komunitetit, të paguajë një gjobë prej 30000 dollarë dhe do të jetojë për një vit në liri me kusht.

- Advertisement -

TE FUNDIT