20.5 C
Tirana

VLLAZNIA ME REZULTATE TË DOBËTA POR ME RROGA TË “MAJME”

VENDI

Vllaznia edhe pse renditet e parafundit në tabelën e klasifikimit me vetëm
15 pikë kjo nuk ka ndikuar aspak sa i përket pagesës së skuadrës,
trainerit dhe tërë stafit përgatitës. Kjo është lista e pagesave të disave prej tyre në Kf Vllaznia.

- Advertisement -

TE FUNDIT