12.5 C
Tirana

VIDEO/ Rama e nis ditë me një lajm të mirë, por ka edhe një mesazh për Berishën

VENDI

Kryeministri Edi Rama e ka nisur diten me video projektin per qendren e re te qytetit te Fierit. Ai shkruan ne faqen e tij ne FB se projekti i Programit
Kombëtar të Rilindjes Urbane nis zbatimin së shpejti dhe do te transformoje qytetin.
Mesazhi i Rames
MIRËMËNGJES 😃 dhe me këtë projekt të Programit Kombëtar të Rilindjes Urbane, që nis zbatimin së shpejti për ta kthyer qendrën e Fierit nga një parking
të ndotur në një hapësirë të re publike, si edhe lumin Gjanica nga “Lana e Dytë”
e Saliut të Parë, në pjesë integrale të qendrës së re të qytetit të rilindur, ju uroj një javë të mbarë
https://www.facebook.com/edirama.al/videos/10155788355121523/

- Advertisement -

TE FUNDIT