19.5 C
Tirana

Vëllai kërkon rikthimin e motrës nga kampi i Sirisë.

VENDI

Florini është një vëlla i cili kërkon rikthimin e motrës së tij nga kampet siriane. Në Open ai tha se motra e tij, Klotilda Zani ndodhet atje që prej vitit 2014 dhe ka 3 fëmijë.

Unë jam drejtuar në Ministrinë e jashtme dhe nuk më kanë pritur fare. Në polici po ashtu, por nuk merret njeri. Kam 4, 5 muaj që merrem me këtë gjë dhe nuk më ndihmon njeri.

Motra më ka shprehur se do të kthehet. Shteti nuk është interesuar fare. Motra më ka thënë se jeton në një çadër dhe ka dhe 3 fëmijë është në një situatë të keqe, bashkëshorti nuk dihet ku është, tha Florini.

- Advertisement -

TE FUNDIT