19.5 C
Tirana

Turistet izraeli humbin në malet e Thethit, ishin nisur nga Vuthajt në këmbë

VENDI

Dy motra izrealite kanë mbetur të bllokuara në mal për arsye të mjegullës se dendur.

 

Sipas njoftimit të marrë policia bën me dije se turistet kanë ngelur të bllokuara në aksin rrugor këmbësor nga Vuthajt në drejtim të Thethit, në majën e Pejës.

 

Ndërkohë në drejtim te zones jane nisur banore  të Thethit dhe një punonjës  i ZM .

 

Lajmin për bllokimin e tyre e ka dhënë nëna e vajzave e cila ka komunikuar me bujtinen pritese të Thethit .

- Advertisement -

TE FUNDIT