15.5 C
Tirana

Shkodra në vitin 1997 (video)

VENDI


Shkodra në flakë, mes breshërisë së armëve dhe protestave masive të cilat i solli viti i mbrapshtë 1997.
Është kjo panorama e dokumentuar në kryeqendrën e veriut nga mediat ndërkombëtare të cilat kanë shkruar dhe folur jo pak për vendin tonë.- Advertisement -

TE FUNDIT