20.5 C
Tirana

Shitet Mac book Dhe Kart Zeri

VENDI

300 Mije Leke Laptopi ..hdd e ka 250 Gb
200 mije Lek karta Audio 6
Cmimi esht i pa diskutueshem I zoti i paisjeve .. Eri +355 69 335 5035
- Advertisement -

TE FUNDIT