17.5 C
Tirana

Revista gjermane: Shqipëria origjina e drogës, na kanë pushtuar kartelet shqiptare

VENDI

Një nga 2 revistat më të mëdha në Gjermani i ka dhënë Shqipërisë goditjen e fortë.
Me një foto të madhe dhe titullin për Shqipëri, revista gjermane ‘Stern’, thotë se vendi ynë është gjurma nga ku vjen droga.
‘Gjurma e re e drogës. Hetuesit japin alarmin: Si e kanë pushtuar kartelet shqiptare tregun e drogës në Gjermani’, shkruan në kryeartikullin e saj revista gjermane ‘Stern’.
Nuk është hera e parë që mediat gjermane na etiketojnë si vendin e origjinës së drogës. Vetëm pak ditë më parë, televizioni gjerman ARD në edicionin e lajmeve e cilësonte vendin tonë si ‘Kolumbinë e Europës’.
Duket se gjermanët e shohin Shqipërinë me syrin e realitetit dhe jo atë të propagandës së Edi Ramës.
njekomb.com

- Advertisement -

TE FUNDIT