20.5 C
Tirana

Plazhi në komunizëm dhe në demokraci, dy realitete të ndryshme…

VENDI

Në këtë foto-galeri do të shikoni dy realitete krejt të ndryshme.
Plazhi atëherë nuk qe masiv, ndryshe nga sot.
Fotot nuk kanë nevojë për shumë komente, ndaj krahasimin bëjeni vetë.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 

- Advertisement -

TE FUNDIT