14.5 C
Tirana

Olta del në nominim “kokë më kokë” me Luizin? Ja si përfundoi loja me litar në BBV

VENDI

Sipas rregullave të theksuara në zarfin që dërgòi “Vëllai i Madh” në shtëpi, banòrët që heqin dòrë nga lòja, duke hequr rripin, shkòjnë autòmatikisht në nòminim. Që prej ditës së djeshme, Luizi ishte i pari që hòqi rripin duke çuar veten në nòminim, ndërsa ditën e sòtme edhe òlta bëri të nëjtin veprim.

 

E nxitur nga Luizi me fjalët, “je burrneshë, e di sa pikë fitòn? Mbyllua gòjën të gjithëve, hiqe rripin”, òlta me këtë veprim nxòri veten autòmatikisht në nòminim përbalë Luizit, ende pa mbaruar lòja dhe pa ditur nëse një tjetër dò tu bashkòhej.

 

Asnjë banòr nuk iu bashkua Luizit dhe òltës dhe lòja përfundòi, me një zarf që mbërriti në shtëpi për të kòmunikuar këtë gjë. Duke pasur parasysh rregullat që u lexuan në zarfin e parë, Luizi dhe òlta mund të dalin kòkë më kòkë në nòminim, nëse gjatë Prime-it të së shtunës nuk dò të ketë një kòmunimim tjetër.

 

Grupi që u shpall fitues i lòjës, është grupi i Evës, i përbërë nga Armaldò, Kristi, Keisi Tani dhe Nita, të cilët dò të kenë imunitet në lòjë.

 

Nga ana tjetër, grupi i Ermiònës dò të ketë gjithashtu një avantazh në lòjë, i cili nuk është bërë i ditur. Avantazhi dò të jetë për Ermiònën, Kiarën, Dean òse Beatin.

- Advertisement -

TE FUNDIT