18.5 C
Tirana

Nuk është Kabul, por Shqipëria! Kur komunizmi ‘po jepte shpirt’. Ja vuajtjet e shqiptarëve

VENDI

Këto foto janë bërë rreth vitit 1990. Në atë kohë, komunizmi ishte drejt rënies dhe shqiptarët do të nisnin një kapitull të ri drejt emigrimit në Evropë.
Fotot janë realizuar nga Nicole Bengiveno.
Në to duket se populli shqiptar kishte prekur fundin sa i takon varfërisë.

 

 

 
 
 
 
 
 

Children play on the Hoxja Museum

 
 
Bread Lines

 
On a train to Durres

 

 

 

 

 

- Advertisement -

TE FUNDIT