12.5 C
Tirana

Njoftim i rëndësishëm të cilin të gjithë shkodranët duhet ta lexojnë patjetër:

VENDI

Ndërmarrja e ujësjellësit njoftin ndërprerjen me ujë të qytetarëve dhe kërkon që të marrin masa ja njoftimi
N J O F T I M
Njoftohen të gjithë qytetarët e Shkodrës se për arsye të punimeve në rrjetin elektrik, do të ketë stakim të energjisë elektrike nga ana e OSHEE ditën e mërkurë datë 25/04/2018 nga ora 09:00-18:00. Për këtë arsye, gjatë këtij orari, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë në qytet.
• Ju lutemi, merrni masa për të krijuar rezerva uji për gjatë kësaj kohe.
• Ju bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve dhe administratorëve të pallateve, që të stakojnë pompat individuale për t’i mos i shkaktuar defekte.
• Me ardhjen e ujit, mbani rubinetin hapur për disa minuta për shpërlarjen e tubacioneve para përdorimit te ujit.
Duke ju kërkuar ndjesë për mungesën e ujit ju falenderojmë për mirëkuptimin tuaj !
DREJTORIA
Ujësjellës – Kanalizime Shkodër

- Advertisement -

TE FUNDIT