9.5 C
Tirana

Mrizi i Zanave, reportazh nga RAI UNO (VIDEO)

VENDI

“Mrizi i Zanave” në Fishtë të Lezhës dhe Altin Prenga ne një Reportazh fantastik te realizuar nga kanali televiziv italian RAI UNO. (VIDEO NE FUND)
Tek “Mrizi i Zanave”, i cili ka marrë emrin e veprës poetike të Gjergj Fishtës, nuk mblidhen zanat, por qytetarë shqiptarë nga të gjitha viset e të huaj që vijnë për të shijuar kuzhinën tradicionale me produkte ekskluzivisht të zonës.

 
 

 
 

- Advertisement -

TE FUNDIT