10.5 C
Tirana

Ja vendimi, nga dita e mërkurë ora policore fillon nga ora 23:00 ndërsa kafenetë…

VENDI

Ministria e Shëndetësisë propozoi ditën e sotme lehtësim të masave kufizuese.

Qeveria maqedonase bën me dije se kërkesa e Ministrisë së Shëndetësisë është shqyrtuar në mbledhjen e sotme të Shtabit Koodinativ Kryesor të Krizës dhe i njëjti ka propozuar që në mbledhjen e ardhshme të shkurtohet dhe ora policore dhe të zgjatet orari i punës tek kafenetë.

Sipas propozimit, ora policore në vend duhet të fillojë në orën 23:00, ndërsa kafenetë të punojnë deri në ora 22:30 vetëm në pjesën e hapur.

Në qoftë se masat miratohen, atëherë do të hynë në fuqi më 5 maj (e mërkurë).

- Advertisement -

TE FUNDIT