9.5 C
Tirana

Gjyshërit E Vetmuar Shkojnë Të Shohin Një Shtëpi Për Shitje, Por Kur Gjejnë Fotot Mbi Tavolinë Nuk Ju Besojn Syve

VENDI

a më i vjeter behet njeriu, aq më te vështirë e ka te ndahet nga njerezit e tij me te dashur. Fëmijët rriten për t’u bërë prindër, blejne shtëpi të re dhe largohen. Distanca mund të rrisë vetminë dhe izolimin, veçanërisht për gjeneratat e vjetra. Një burrë e ka joshur babanë e tij të vjetër duke e sjelle në një shtëpi te ofruar per shitje, afër shtëpisë së tij në Florida që ai mendon se është ende në shitje. Video dhe postimi menjehere ne vazhdim

 

 

 

Babai ecën duke komentuar mbi dyshemene e këndshme prej druri, duke parë ne brendesi dhe duke mos e ditur që djali i tij po e filmonte fshehurazi atë nga dhoma tjetër.

 

 

Papritur babai vëren një koleksion fotografish të shpërndara në banakun e kuzhinës. “Çfarë është kjo ?!” bërtet ai.

- Advertisement -

TE FUNDIT