18.5 C
Tirana

GËZIM KRUJA TREGON PENGUN E JETËS, ÇANI MERR URGJENTISHT NË TELEFON METËN

VENDI

Artisti i madh Gëzim Kruja mbrëmë në “Zonën e Lirë” të moderatorit Arian Çani ka rrëfyer pengun e madh.
Për çudinë e të gjithëve, Gëzim Kruja deklaroi se nuk e ka marrë ende titullin
“Nder i Kombit”, pavarësisht se ai ka një jetë në skenë.
Arian Çani ka tentuar të marrë në telefon Presidentin Ilir Meta, por ky i fundit nuk është pëgjigjur.
Gëzim Kruja është një ndër aktorët më të mirë në Shqipëri,
prej 1 jete ai ka dhuruar humor e spektalët për shqiptarët, dhe çmimi në fjalë është shpërblimi më i pakët për të.
Alpensws

- Advertisement -

TE FUNDIT