16.5 C
Tirana

Dy murgesha katolike dhe nji moter muslimane e mbuluar. Keshtu promovohet harmonia

VENDI

Të ndryshme në garderobë, të ndryshme në dukje, të ndryshme në fe… Por të njëjta në Identitet.
Shqiptare me gjak e zemer. Nuk i pengon percaktimi fetar i tjetres, jetojnë bashkë, veprojne bashkë.
Ato i gezohen çdo gjëje të mirë që ka ky vend. I hidheron çdo përçarje që bëhet mes njerzve të këti vendi, që quhet Shqipëri.
Përgatiti: I. Lame

- Advertisement -

TE FUNDIT