17.5 C
Tirana

Bora izolon fshatrat malore të Shkodrës dhe Malësisë së Madhe

VENDI

Dëbora vijon te sjell problematika ne asket malore te Shkodrës, disa akse janë të bllokuara ndërsa te tjera kalohet me vështirësi.
Aksi rrugor Shkodër-Theth, i bllokuar nga dëbora në vendin e quajtur Qafë Thore, aksi rrugor Shkodër-Bregu i Lumit në malin e Shoshit ka 20 cm dëborë, Bregu i Lumit–Theth, i kalueshëm me zinxhirë.
Bashkia Malësia e Madhe, aksi rrugor Gropat e Selcës–Vermosh i kalueshëm me zinxhirë ka mbi 30 cm dëborë.
Bashkia Pukë e Fushë Arrës, në Qafë Mali ka 15 cm dëborë, e kalueshme me zinxhirë dhe në Pukë ka 3-4 cm dëborë. Punohet për normalizimin e situatës.
 
EETIMES.AL

- Advertisement -

TE FUNDIT