Policia e Shtetit ndryshon ‘fytyrë…’!

Policia e Shtetit ka ndryshuar ‘fytyrë’! 110 furgonë janë blerë nga Policia, të cilat do t’u vihen në dispozicion patrullave dhe grupeve të gatshme.

PUBLICITET

 

Këto automjete të reja, kanë ardhur si rezultat i rinovimit të flotës, të cilat do t’u shpërndahen Komisariateve që kanë më tepër nevojë! Ajo që vihet re është një ndryshim në pamjen e këtyre automjeteve.

 

Ato nuk janë më ngjyrë blu, por të bardha me blu, njëjtë si makinat e vogla që janë në përdorim!

PUBLICITET