Socialistët zgjedhin kryetarin e Partisë…

Bëhet fjalë për rrethin e Devollit një vend i vogël ku pas 8 vitesh drejtim nga krahu i djathë në Bashkinë Devoll në zgjdhjet e 30 Qershorit 2019 drejtimin e bashkisë e morri PS.

PUBLICITET

Këtë periudhë partia sociliste po zgjedh kryetarët e partisë në të gjithë vendin. Edhe në Devoll u kryen sot këto zgjedhe. Lajmin e përfundimit të zgjedhjeve e ka publikuar partia socialiste nëpërmjet një postimi.

Të pranishëm ishin Niko Peleshi, deputetja Bode dhe deputeti Konomi si dhe kryetari i bashkisë Duro i cili ka filluar të bëjë spastrim të punonjësve në këtë bashki të vogel. Kandidaturat për këtë post të partisë ishin Genti Lakollari dhe Imelda Cuçka.

Nga zgjedhjet partia i ka besuar Lakollarit drejtimin e partisë për 4 vitet e ardhshme. Në postim shihet qarë idetë komuniste dhe në mënyrën se si kjo parti e quan kandidaten për këtë post shoqja Imelda Cuçka.

PUBLICITET