Bebe Rexha në spital, çfarë i ka ndodhur këngëtares shqiptare?!

NEW YORK, NEW YORK - SEPTEMBER 06: Bebe Rexha attends the 2019 Harper ICONS Party at The Plaza Hotel on September 06, 2019 in New York City. (Photo by Taylor Hill/FilmMagic)

Këngëtarja botërore me origjinë Shqiptare, Bebe Rexha, ditën e djeshme paska qenë e shtruar në spital. Kjo sepse mjekimi që kishte marrë për të ftohurën, gjatë pushimeve, nuk i kishte bërë efekt. Vetë këngëtarja ka shkruajtur për gjendjen e saj shëndetësore. Ajo ka shkruajtur.

Unë përfundova në spital sot. Gjatë pushimeve mora një të ftohtë dhe u mjekova me atibiotik për 10 ditë, por e ftohura u kthye sërisht dhe më e fortë. Nuk do ja uroja këtë askujt. Dita më e keqe. Shpresoj të bëhëm më mirë. Qofshi mirë dhe të lumtur. Ju dua të gjithëve.