18.5 C
Tirana

Shkoi të hiqte gurin në ve shka, 23-vjeçarja zbulon papritur që ishte shtatzënë

VENDI

Një vajzë 23-vjeçare zbuloi se ishte shtatzënë vetëm dy orë para lindjes, pasi shkoi në spital të kurohej nga një g ur në veshka.

 

Lizzie Quah, mësuese e baletit nga Bloomington, Illinois, tregoi hist orinë e saj tron ditëse përmes një video në TikTok, duke shpjeguar se si shkoi në dhomën e urgjencës pasi u zgjua me dhim bje të fo rta në orën 2.30 të mëngjesit në 23 qershor 2019.

 

Ajo e përshkroi dhim bjen si ‘më të ke qe të jetës së saj’ dhe kur mendoi se kishte një g ur në ve shka ajo i kërkoi mamasë që ta çonte në spital.

 

Pasi u pranua në spital, ajo zbuloi se ishte shtatzënë dhe lindja nuk do të vononte. Dy orë pasi zbuloi se ishte shtatzënë, Lizzie lindi fëmijën që peshonte 2.9 kg
Ajo sqaroi se nuk kishte simptoma dhe asnjë ide se ishte shtatzënë.

 

Ajo tha:

Kam fituar pak peshë, por vetëm aq sa kam ndj erë sikur më duhej të kthehesha në rutinën time të stër vitjes … po punoja shumë në gjashtë muajt e fundit para se ajo të lindte, dhe po haja në mënyrë të shku jdesur.
Lizzie tani ka një vajzë të lumtur të shëndetshme, Winnie June, e cila është 11 muajsh.

- Advertisement -

TE FUNDIT