18.5 C
Tirana

Hapet Lotaria Amerikane, ambasada e SHBA jep datën dhe orën kur nisin regjistrimet

VENDI

Ambasada amerikane në Tiranë njoftoi se regjistrimet për Programin e Lotarisë DV-2021 do të jenë nga 2 tetor, ora 18:00 deri më 5 nëntor 2019, ora 17:00!

 

Vazhdoni të na ndiqni në Facebook për të marrë këshilla mbi plotësimin e aplikimit tuaj. Këshilla ime e parë është që të hapni faqen tonë të internetit dhe të lexoni udhëzimet e këtij viti.

 

Ato janë të përkthyera në shqip! Këtu mund t’i gjeni udhëzimet: https://bit.ly/2l7myjg

- Advertisement -

TE FUNDIT