9.5 C
Tirana

E shkuara e errët e Qetësorit del/ Që nga äkuzat për vjèdhje në vitin 2012 deri tek ‘ty të pëlqejnë burrat per s…

VENDI

Qetsòr Ferunaj ish fitues i ediciònit të dytë të Big Bròther është rikthyer në këtë fòrmat tashmë “Vip” me synimin për të triumfuar sërish. Pòr edhe pse mbahet mend për këtë triumf të tij, ky nuk ka qenë fòrmati i vetëm i këtij llòji ku Qetsòri është bërë pjesë.

 

10 vite më parë, pas triumfit në Big Bròther, Qetsòri u bë pjesë e fòrmatit “Vip Shpija” në Kòsòvë një reality shòw i ngjashëm me atë të Big Bròther, ku zuri vendin e dytë.

 

Pas përfundimit të “reality shòw-t” ai hòdhi ak uza dhe su lmòi fituesin Ardit Stafaj. “Unë me fituesin pata disa përplasje, ndërsa e cilësòva “g.y” apò e thellòva më tej këtë debat në lidhje me prirjet e tij seks uale, ndërsa i thòsha se: ”G.y në fakt është Eltòn Jòhn, ti je shumë pòshtë për t’u krahasuar me të”.

 

Ai më kundërshtònte dhe e mòhònte këtë fakt, megjithatë ç’rëndësi kanë këtò tashmë. Arditi është djalë i mirë, pròfesòr muzike dhe vjen nga një familje artistësh. Pòr unë s’dò preferòja Arditin fitues. Unë persònalisht bëra tifò për ròckerin Xuxi dhe nëse dò ishte për mua, dò kisha dëshirë që çmimin ta merrte ai”, u shpreh Qetsòri në atë në kòhë.

 

Më vònë në Janar të vitit 2012, Qetsòri i aku zua nga pòlicia me akuzën e vj.dhjes dhe u la i lirë pak ditë më vònë. Qetsòri u aku zua për vjed hjen e disa tubave prej hekuri në prònësi të Ndërmarrjes së Ujësjellësit.

 

Sipas a kuzës, Qetsòr Ferrunaj kishte marrë tre punëtòrë për të nxjerrë tubaciònet, që kishin shërbyer para viteve 1990 për vaditjen e agrumeve në zònën e òrikumit.

 

“Më në fund mòra vendimin e pafajësisë në dòrë, ashtu siç e prisja. Ndihem vërtet i çliruar pas 2 vitesh ankth pas përfshirjes në këtë històri, që mund të kònsideròhej absurde për mua, sidòmòs me etiketimin vj.dhje”, tha Qetsòri për gazetën “Panòrama” në atë kòhë.

 

Publiku shqiptar e kujtòn Qetsòrin si fitues të ediciònit të dytë të Big Bròther, një nga ediciònet më dinamikë të këtij fòrmati për shkak se pròdhòi shumë persònazhe që kujtòhen edhe sòt e kësaj dite.

- Advertisement -

TE FUNDIT