20.5 C
Tirana

Zhvillimet të rëndësishme brenda Partisë Demokratike, ja çfarë do të ndodhë

VENDI

Selia e Partisë Demokratike ka njoftuar se të dielën më 16 maj në orën 17:00 do të zhvillohet një mbledhje me rend dite, “Diskutime dhe vendimmarrje sipas Statutit për proceset politike pas situatës së krijuar me masakrën elektorale të zgjedhjeve të 25 Prillit”.

 

Njoftimi i plotë:

Të nderuar anëtarë të Kryesisë!

 

Ditën e diel, datë 16 Maj 2021, ora 17:00, do të zhvillohet mbledhje e Kryesisë së Partisë, me rend ditë: “Diskutime dhe vendimmarrje sipas Statutit për proceset politike pas situatës së krijuar me masakrën elektorale të zgjedhjeve të 25 Prillit”.

 

Më pas, në orën 19:00, me të njëjtin rend dite, do të zhvillohet mbledhja e Këshillit Kombëtar.

 

Mbledhjet do të zhvillohet në selinë e Partisë, në sallën e Grupit Parlamentar, Kati i II.

 

Ju lutem merrni masat për pjesëmarrjen tuaj!

 

Me respekt,

 

Sektetari i Përgjithshëm

 

Gazment Bardhi

- Advertisement -

TE FUNDIT