12.5 C
Tirana

zetor Tomo Vinkovic

VENDI


Shitet zitori Tomo vinkovic eshte ne gjendje te shkelqyer pune 21 kuaj fuqi ka 1 piston eshte 2 deferencialsh ka plug ,frez dhe kos . Kush eshte i interesuar te kontaktoj ne nr 0672317220

- Advertisement -

TE FUNDIT