22.5 C
Tirana

WOW! Çfarë po ndodh në PërPuthen? Atdheu dhe Sara dalin çift nga Për’Puthen

VENDI

Pas propozimit të Atdheut për të dalë bashkë me Sarën nga emisioni, vajza e ka dhënë përgjigjen me një puthje.

Pas një rrugëtimi të gjatë dhe marrëdhënies së ndërlikuar mes të dyve, ata më në fund dolën çift për tu njohur më mirë jashtë.

Kujtojmë se Atdheu pësoi një shkëputje nga programi dhe më pas u rikthye prej Antonelës.

- Advertisement -

TE FUNDIT