23.5 C
Tirana

Vdes nga koronavirusi në moshën 34-vjeçare këngëtari i njohur

VENDI

Chris Trousdal, anëtar i grupit të njohur muzikor “Dream Street”, ka vde kur si pasojë e koro navirusit, në moshën 34-vjeçare.

 

“Me zemër të thyer konfirmojmë se Chris Trousdale ka ndërruar jetë. Ai ishte shumë i dashur për për familjen, shokët dhe gjithë fansat nga e gjithë bota”, thuhej në njoftim.

 

Këngëtari ndë rroi jetë në spitalin Burbank, në Kaliforni, pas komplikimeve që kishte pas infektimit me koronavirus.

 

Ngush ëllimin dhe pik ëllimin e tyre, e shprehën edhe anëtarët e tjerë të grupit “Dream Street” që hum bën shokun e tyre më të mirë.

- Advertisement -

TE FUNDIT