26.5 C
Tirana

Vazhdojnë lëkundjet e tokës

VENDI

Lekundjet e tokës me epiqendër në Gjirin e Lalsit vazhdojnë ende, ndërkohë që vendi ynë është prekur javët e

fundit nga disa tërmete të njëpasnjësshme kryesisht të pozicionuara në Shqipërinë Qendrore.

Mbrëmjen e djeshme, një tjetër tërmet është ndjerë në Gjirin e Lalsit një zonë e populluar veçanërisht në këtë sezon turistik.

Fatmirësisht tërmeti nuk ka qenë i fortë dhe ka regjistruar një magnitudë 2.2 .

- Advertisement -

TE FUNDIT