-0.5 C
Tirana

U është skuqur veshi dhe u djeg, ja çfarë do të thotë

VENDI

Edhe pse shkencëtarët tashmë kanë qenë në gjendje të hedhin poshtë shumë nga shenjat e së kaluarës, disa njerëz vazhdojnë të respektojnë disa ndalime dhe besojnë në bestytni . Ata argumentojnë se kjo nuk është një shpikje e lehtë, por njohuria e akumuluar përmes vëzhgimit. Në kohët e lashta, ata ishin veçanërisht të shqetësuar në lidhje me situatat ku çdo pjesë e trupit filluan të digjen ose të kruar, prandaj shenjat e kësaj janë ende shumë të njohura.

 

Për çfarë djeg veshi i majtë?

Sllav ët e lashtë besonin se çdo gjë që lidhet me anën e majtë është negative, kështu që skuqja dhe një ndjesi djegie në zonën e veshit nga kjo anë është një paralajmërues i problemeve të ndryshme. Kur “zjarri” në vesh të majtë lind papritmas, kjo do të thotë që për momentin njerëzit e tjerë flasin për diçka të keqe për personin, ndoshta shpërbëjnë thashetheme ose dënojnë veprat e bëra ose fjalët e përmendura më herët. Nëse fillon jo vetëm të djegë veshin, por edhe një lloj keqësie ndihet – kjo është një paralajmërim serioz që në momentin kur një person dënon dhe madje dërgon rrjedhje negative të energjisë dhe kjo shkakton devijime në trup. Në këtë rast, veshi i kuqëruar është një sinjal që duhet mbrojtur, për shembull, mund të lexohet një lutje ose të kalojë vetë.

 

Shumë janë të interesuar, nëse veshi i majtë nuk digjet lehtë, çfarë do të thotë kjo. Kjo mund të jetë një shenjë që dikush nga të afërmit ose miqtë e afërt ju ka përmendur në bisedë, por mos u shqetësoni, sepse një skuqje e lehtë tregon se kjo ndodhi në një mënyrë pozitive.

- Advertisement -

TE FUNDIT