5.5 C
Tirana

Trixa dhe Beatrix bëjnë deklaratën e papritur!

VENDI

Miqësia mes tyre u prish në BBV. Por duket s ekohët kanë ndryshuar.

Trixa ka reflektuar dhe ka kërkuar të rregullojë marrëdhënien me Einxhel.

Madje Trixa e ka bërë publikisht këtë. Ajo ka publikuar një postim në Twitter ku shkruan: “

Einxhel ishte aty për mua kur askush tjetër nuk ishte. Ne kemi gabimet tona por në fund çfarë vlen janë qëllimet e mira prapa tyre. E dua me gjithë zemrën. Ne jetojmë dhe mësojmë, kjo është moto“. Nga ana tjetër është përgjigjur dhe Einxhel ku shprehet: Unë vetëm doja të jesh e lumtur dhe këtë e doje për mua gjithashtu. Jam e sigurtë për këtë sepse e kam parë në sytë e tu qindra herë. Dhe kjo është çka vlen për mua tani.

E mesa duket duke lënë mënjanë mëritë, vajzat kanë vendosur të takohen sot bashkë e këtë e ka bërë të ditur Einxhel nëpërmjet postimit në Instagram.

 

- Advertisement -

TE FUNDIT