-0.5 C
Tirana

“Ti e ke aleat kurse ai të ka shok”/Beati-Maestros: Jam aleat!

VENDI

Luizi dhe Armaldo kanë pasur një debat mes tyre. Shkak u bë grupimi i Luizit.

I pyetur nga Armaldo se kë ka ushtarët e tij, ai i tha se ka ushtarë dhe aleat.

Luizi u shpreh se Maestron e ka zar.

Luizi: Ty të kam zar. Të hedh kur të dua unë.

Maestro: O gjeneral, e di çfarë do bësh ti? Kur të mblidhen të gjithë për ndarjen e punëve, aty thuaja të gjithve në sy se çfarë i ke. Tregoji ushtarët.

Luizi: Po aty do ta them. Do ta filloj nga ty.

Maestro: Ti e di kush jam unë.

Luizi: Po e dinë të gjithë.

Maestro: Po Beartin?

Luizi: Aleat

Maestro: Bearti ta thojë vetë, shok apo aleat?

Bearti: Aleat.

Luizi: Do i marrësh vesh dhe aleatët e tjerë. Vetëm mos harro që ty të kam zar. Të kap të hedh kur të dua.

Maestro: Po ti e di ça të kam unë? Lulush.

Luizi: Ti më ke idhull.

- Advertisement -

TE FUNDIT