10.5 C
Tirana

Test psikologjik: Zbuloni më shumë për gjendjen tuaj emocionale dhe mendore për 10 sekonda

VENDI

Për vlerësim të personalitetit, psikologët shpeshherë përdorim teste projektive të cilat përfshijnë fotografi të ndryshme dhe që përmes tyre mund të kuptojnë shumë për personalitetin e subjektit. Një test të tillë e keni edhe më poshtë – test i cili për 10 sekonda jua tregon gjendjen tuaj mendore.

 

Shikoni këtë fotografi për 10 sekonda dhe tregoni cila është gjëja e parë që po e shihni.

 

1) Nëse keni parë një shpellë:

Është shumë vështirë të dilni nga balancimi. Jeni person i qetë i cili përpiqet ta sheh vetëm anën e mirë të gjërave. Për shkak të forcës së brendshme dhe optimizmit, gjërat negative nuk ju bëjnë presion.

 

2) Nëse keni parë UFO:

Duket se gjithmonë jenë afër për të ‘eksploduar’. Edhe nivelet më të vogla të stresit mund të shpijnë në probleme shëndetësore si pagjumësia apo ankthet e shpeshta.
Mos i mbani të shtypura gjithmonë emocionet dhe mos i lejoni gjërat e vogla t’ju bezdisin.

 

3) Nëse keni parë fytyrën e një alieni:

Keni tendenca të krijoni probleme nga gjërat më të vogla. Duhet ta mblidhni veten mirë dhe të mos shpenzoni energji në brenga të panevojshme.
Për ta luftuar më lehtë stresin, provoni edhe teknikat e ndryshme të frymëmarrjes.

- Advertisement -

TE FUNDIT