9.5 C
Tirana

Te ndihmojme Safetin te Ngrihet Ne Kembe

VENDI

Kemi nje rast ndryshe nga te tjeret,rastin e nje te riu qe e sfidoj veshtirsine me sport, me nje ambicje te larte dhe te admirueshme. Ai mund te ishte ndryshe, por kur ishte 8 muajsh nje temperature e lart e penalizoj qe te rritej njejt si shoket e tjere ku atij i kushtoj paralizimin e kembeve ,por nuk ja paralizoj energjin e brendshme qe te behej nie sportist model, i cili eshte Safet Plangaj.

Sot mieksia e avancuar atij i ka dhen shpresen per tja rikthyer serisht kembet nepermjet nje operimi. I ka bere te gjitha analizat e duhura dhe ja kan premtuar nje gje te tille,i riu absolutisht qe tashme ka nevoj per solidarizimin tone qe ta perkrahim dhe tja arrijm shumen e duhur prej 20.000€ perfshire te gjitha shpenzimet e mundshme, prej te cilave 14.500 € kushton vetem operacjoni.

Te githe sebashku mund tia arrime dhe Safeti do jet ne kembe, le te gezojme zemrat e njeri tjetrit te gjith sebashku.

https://gofund.me/c51ad403

 

- Advertisement -

TE FUNDIT