9.5 C
Tirana

Të lumturit lindin të enjteve: Çfarë zbulon për ju dita e javës në të cilën keni lindur?

VENDI

Ne rrallë merremi me ditën e javës kur kemi ardhur në botë, dhe kjo tregon shumë për personalitetin tuaj

 

Kontrolloni nëse e enjtja, e shtuna apo ndoshta e diela ju ka sjellë fat dhe çfarë zbulojnë ata për ju.

 

E hënë

Njerëzit imagjinarë, të prirë për improvizim, nuk u pëlqen të planifikojnë përpara. Punët më të mira për ta janë në fushën e udhëtimeve, artit ose komunikimit. Ata nuk u pëlqen burokracia dhe punët sterile.

 

Sipas mediave, ata janë pasionues dhe romantikë. Ata preferojnë të ëndërrojnë për një dashuri të përsosur sesa të kënaqen me një marrëdhënie mediokre.

 

E martë

Forca e mendjes dhe energjia e madhe janë brendet tregtare të njerëzve të lindur në këtë ditë. Ata janë shumë ambiciozë dhe nuk ndalen derisa të arrijnë qëllimet.

 

Shkëlqejnë në punë që kërkojnë kontroll ose përgjegjësi të madhe, të tilla si ushtria, shkenca precize, kërkimi ose gatimi. Për ta, romanca është humbje kohe.

 

E mërkurë

Ata duken shkëlqyeshëm me numrat dhe janë të shkëlqyeshëm në komunikim. Për ta, punë të tilla si avokat, prokuror, gazetar apo politikan janë perfekte. Ata janë të interesuar për gjithçka që ka të bëjë me matematikën, astronominë dhe elektronikën.

 

Në dashuri, ata e kanë të vështirë të vendosin besimin e tyre te një person tjetër. E duan aventurën dhe shpesh tradhtojnë partnerët e tyre pasi duan të provojnë gjithçka dhe të mësojnë gjëra të reja.

 

E enjte

Njerëz me zemër të mirë dhe mendjehapur. Lumturia i shoqëron, veçanërisht në biznes. Ata përgatisin secilin projekt deri në detajet e fundit. Për ta, punët më ideale janë në industri, bankë dhe tregti.

 

Në dashuri, ata pëlqejnë që gjithçka të jetë në mënyrën e tyre. Ata janë në thelb shumë besnikë, derisa të bini dakord ose t’i tradhtoni, gjë që ata nuk e falin as në dashuri dhe as në miqësi.

 

E premte

Njerëz bujarë me vetëbesim të madh. Ndonjëherë ata humbin kontaktin me realitetin, por e kompensojnë me optimizëm që i kthen në rrugën e duhur. Ata kanë shumë ulje dhe ngritje në jetë, dhe e kanë të vështirë të merren me njerëz që gënjejnë dhe shtiren.

 

Profesionet ideale janë në fushën e shitjeve, modës, zanateve ose dekorimit. Për ta, dashuria është gjëja më e rëndësishme në jetë.

 

E shtunë

Ata janë optimistë dhe gjithmonë shikojnë në anën pozitive. Ata “digjen” më ngadalë, por sapo të marrin vrullin, është pothuajse e pamundur t’i ndalosh. Mjekësia, farmacia, arkitektura apo etnologjia janë degët më të mira për zgjedhjen e një pune.

 

Në biznes, ata arrijnë gjithçka ekskluzivisht përmes punës së palodhur, pasi mund të mbështeten vetëm te vetja. Në dashuri, ai e vlerëson eksitimin më shumë se gjithçka.

 

E diel

Ata shpesh mbështeten në ndihmën e të tjerëve dhe janë me fat. Ata shquhen në biznesin e financave. Kënaqen me lojërat që shpesh i fitojnë. Për ta, ambienti është shumë i rëndësishëm. Janë kërkues në miqësi dhe besnikë në dashuri.

 

Në një marrëdhënie dashurie, ata vlerësojnë origjinalitetin dhe përpiqen të sillen në mënyrën e duhur. Nuk e pëlqejnë mendimin për një marrëdhënie të njëkohshme me disa partnerë. Ata janë të kënaqur vetëm kur pasioni është i ndërsjellë.

- Advertisement -

TE FUNDIT