31.5 C
Tirana

Statutet e Shkodrës kundër plehrave ku e ku me sot

VENDI

Në Shekullin XIV Shkodra në statutet e veta rregullonte dhe jetën qytetare, duke shmangur ndotjen.

Gazetarja Beti Njuma sjell në vëmendje pikërisht këtë fakt.

- Advertisement -

TE FUNDIT