23.5 C
Tirana

Sot në këto zona të Tiranës do të ndërpritet energjia elektrike deri në orën 16:00.

VENDI

OSHEE ka njoftuar se për shkak të punimeve në rrjet të planifikuar për ditën e sotme, në disa zona të Tiranës do të ketë stakim të energjisë elektrike deri në orën 16:00.
Zonat që do të mbeten pa energji janë: “Haxhi Hysen Dalliu”, “Pashko Gjeci” afër Kthesës së Kamzës, “Fehmi Agani”, “Gjergj Legisi” tek Blloku i Pall.
Gintash, “Njazi Meka”, “Andrea Mano”, “Pandi Dardha”, “Thoma Filipeu” pranë TV Tirana, “Muhamet Deliu” pranë rep. Renea, “Ali Demi”, “Idriz Dollaku” dhe rruga e “Dibrës” si dhe tek Medreseja.

- Advertisement -

TE FUNDIT