23.5 C
Tirana

SHKODËR, MBRËMJA FESTIVE RETRO GJALLËRON QYTETIN

VENDI

Qyteti i Shkodrës është gjallëruar nga mbrëmja festive e organizuar në Gjuhadol. Balerinat me kërcime dhe veshje karakteristike të viteve ’20 – ’30 krijuan një atmosferë ndryshe duke përfshirë në kërcim pothuaj çdo qytetar që kalonte në zonën muzeale.

Balerinat tregojnë se i kishte munguar ndjesia e performimit para spektatorëve për shkak të pandemisë. Ata shpjegojnë edhe veshjet e tyre që plotësuan edhe më tepër mbrëmjen festive.

Ashtu siç pritej, ky aktivitet tërhoqi shumë turistë të huaj.

tetarë nga Tirana të cilët i ndjekin me shumë pasion paradën e makinave Retro dhe grupin Hemingway.

Këtë të diel, parada e makinave Retro dhe grupi Hemingqay Tirana u zhvendosën në sheshin e Shirokës për të përmbyllur aktivitetet e tyre në Shkodër.

- Advertisement -

TE FUNDIT