23.5 C
Tirana

Shenjat se keni një engjëll mbrojtës që ju sheh

VENDI

1) Ylberët

 

Një nga shenjat më të shquara natyrore të engjëjve mbrojtës janë ylberët. Shfaqja e papritur e një ylberi në vështrimin tuaj ose afër shtëpisë suaj sugjeron që një engjëll mbrojtës po ju mbikëqyr dhe po përpiqet të përcjellë se ju jeni të dashur . Kjo mund të jetë gjithashtu një kujtesë që ju nuk jeni vetëm gjatë kohës së provës dhe një e ardhme më e mirë është në horizont. Mund të jetë gjithashtu një mesazh për t’ju drejtuar drejt një vendi ku keni qenë më parë dhe duhet ta vizitoni përsëri.

 

2) Puplat e Bardha

Ardhja nëpër një pendë të bardhë në një mënyrë të papritur është një shenjë kryesore e pranisë së engjëjve mbrojtës. Është gjithashtu një nga shenjat më të zakonshme për t’ju bërë të ditur se nuk jeni vetëm dhe se forca dhe dashuria e Zotit është me ju. Puplat e bardha shoqërohen me engjëj me krahë dhe për këtë arsye, është e lehtë të kuptosh qëllimin e tyre. Engjëjt përdorin pendë të të gjitha formave dhe madhësive për të tërhequr vëmendjen tuaj. Isshtë mënyra e tyre e butë për t’ju bërë të ditur se pyetjet që keni kërkuar nga universi do të marrin përgjigje së shpejti.

 

3)Dritat rrëzëllitëse

Sipas Belief Net, dritat thuhet se janë “mjete për engjëjt”. Nëse papritmas shihni një vijë dritë të ndezur në shikimin tuaj periferik ose vëreni ndezje të dritës rrethore, të njohur si rruzulla, në fotografi dixhitale, është një shenjë e fuqishme e një engjëlli që vëzhgon mbi ju. Besohet gjithashtu se këto drita janë mënyra të komunikimit. Për shembull, një dritë portokalli shoqërohet me pozitivitet. Një dritë jeshile tregon fuqinë dhe dritat blu dhe vjollcë do të thotë që ju duhet të merrni pushim.

 

4) Muzika

Muzika është një mënyrë mjaft prekëse që një engjëll përpiqet të komunikojë me ju. Ndonjëherë ju dëgjoni një këngë që ngre disponimin tuaj ose teksti rikonfirmon mesazhin që ndërgjegjja po përpiqet t’ju përcjellë. Papritmas mund të hasni një këngë jo shumë të njohur, por që ju dërgon mesazhin që dëshironi me të vërtetë në atë kohë ose mund të ketë një këngë me një lloj të veçantë të teksteve që vazhdon të shfaqet në listën tuaj të dëgjimit për t’ju dërguar një mesazh specifik. Këto janë shenja që një engjëll mbrojtës po përpiqet t’ju bëjë të ndjeni praninë e tij.

 

5) Ëndrrat

Është më lehtë për engjëjt të komunikojnë me ne kur fle, sepse mendjet tona janë të hapura për të marrë mesazhe nga universi. Ju mund të keni një ëndërr përsëri dhe përsëri ose mund të ketë një ëndërr të veçantë që përpiqeni ta deshifroni, por nuk mundeni. Ndonjëherë mund të keni një parandjenjë kur nuk jeni plotësisht në gjumë, gjë që mund t’ju ndihmojë të keni një pasqyrë të qartë të së ardhmes tuaj. Kur përjetoni të njëjtën ëndërr, përsëri dhe përsëri, mund të mbani një ditar të ëndrrave për të deshifruar mesazhet.

 

6) Fluturat

Konsideruar si një simbol i rimishërimit dhe rilindjes, fluturat gjithmonë kanë joshur qeniet njerëzore me dridhjet e tyre të lumtura. Thuhet gjithashtu se shpirtrat e larguar të të dashurve tanë lidhen me ne përmes fluturave. Gjithashtu, engjëjt kanë një mënyrë për të na ruajtur në formën e fluturave. Pra, nëse vini re flutura që ju drejtojnë diku ose thjesht vërtiten rreth jush, mund të jetë një shenjë që një engjëll është afër jush.

 

7) Numrat e engjëjve

Nëse shpesh po hasni numra dhe modele të përsëritura, nuk është rastësi. Në fakt është një shenjë që universi po përpiqet të komunikojë me ju. Modelet e përsëritura të numrave zakonisht konsiderohen si shenja engjëllore. Kur kuptoni se si t’i interpretoni këto mesazhe, ju mund të tregoni shumë për rrjedhën e jetës suaj. Zakonisht sekuencat e përsëritura të numrave si 1111, 777, 1234 dhe 0101 janë mënyra e universit për t’ju dërguar sinjale të konsiderueshme. Këto mund të jenë – duke ju bërë të ditur për një incident fatkeq që do të ndodhë ose t’ju alarmojë në lidhje me gjërat që duhet të shmangni ose madje edhe të përcillni një lajm të mirë. Numrat e engjëjve janë një nga shenjat më të zakonshme për të na informuar se gjithmonë kemi dikë që të drejtojë në rrugën e duhur.

 

8) Kafshët

Qeniet njerëzore dhe kafshët kanë një lidhje shpirtërore me njëra-tjetrën ashtu siç është. Kështu, besohet se hyjnorja përpiqet të na arrijë përmes dridhjeve pozitive të një kafshe. Pra, nëse shihni një kafshë që papritmas po kalon pranë jush dhe jeni të zënë me punët tuaja të rregullta ose nuk i prisni ato, kjo mund të thotë që një engjëll po ju siguron që të mos ndiheni vetëm. Në disa raste, mund të jetë në formën e një kafshe shtëpiake që ju ka rastisur të birësoni madje pa planifikuar, dhe ajo erdhi në jetën tuaj ashtu si ishte e destinuar.

- Advertisement -

TE FUNDIT