8.5 C
Tirana

Shenja më e favorizuar e javës? Parashikimi i yjeve nga Jorgo Pulla

VENDI

Cila do të jetë shenja më me fat e kësaj jave. Cfarë parashikojnë yjet për 7 ditët në vijim për 12 shenjat e zodiakut. Lexoni parashikimin e përgatitur për BalkanËeb, nga astrologu Jorgo Pulla.

DASHI

Të përgjithshmet: Java fillon me një humor të qetë që nuk do t’ju lejojë të mbani lart energjinë tuaj. Katrori i Binjakëve me Neptunin nga Peshqit dhe Jupiteri nga Shigjetari mund të krijojë çështje që do t’ju çorientojnë. Kini kujdes të veçantë për optimizmin tuaj dhe “rrezikun” që do keni për situata të caktuara. Më 14/6, kundërshtimi i Marsit nga Gaforrja me Saturnin nga

Bricjapi mund të krijojë ndjenjën se dikush po bllokon planet tuaja të biznesit.
Parashikimet në dashuri: Këtë javë mbizotëron katrori midis Diellit të Neptunit dhe Jupiterit që tregon se mund të merrni disa vendime të gabuara në lidhje me çështjet tuaja emocionale. Nëse tashmë keni gjetur partnerin tuaj, përpiquni të shmangni gabimin tuaj – ose një gabim të vetin –

pasi do të shfaqet në rrugë përsëri. Nëse jeni beqar, njohjet e reja kanë nevojë për vëmendje edhe nëse ato kryhen nëpërmjet njerëzve të mjedisit tuaj.

Parashikimet profesionale: Në ditët e hershme të javës duhet të jeni të kujdesshëm me çështjet e biznesit pasi do të jeni mjaft të hutuar, pasi katrori i Diellit nga Binjakët me Neptunin nga Peshqit dhe Jupiteri nga Shigjetari nuk do t’ju ndihmojë të përqendroheni. Kujdes gabimet në profesionin tuaj, pasi është e mundur. Më 14/6, kundërshtimi i Marsit nga Gaforrja me Saturnin nga Bricjapi mund t’ju bëjë që ju të ndjeni që nuk keni aleatë në mjedisin tuaj profesional.

DEMI
Të përgjithshmet: Kjo javë ju do ju shqetësojë në radhë të parë me çështjet që lidhen me burimet tuaja dhe keni mundësi të merrni pjesë në procesin e rregullimit të ndonjë gjëje që lidhet me financat tuaja. Katrori i Diellit nga Binjakët me Neptunin nga Peshqit dhe Jupiteri nga Shigjetari tregon se ka mundësi të merrni një vendim të gabuar në lidhje me një investim. Gjithashtu shikoni blerjet

që do të bëni, pasi keni mundësi të kuptoni se gjërat që keni blerë nuk janë aq shumë të nevojshme. Më 14/6, kundërshtimi i Marsit që ndodhet tek Gaforrja me Saturnin tek Bricjapi mund të sjellë një konfrontim me njerëzit në mjedisin tuaj.
Parashikimet në dashuri: Këtë javë, ka mundësi të keni mjaft të pritje të larta nga partneri juaj ose nga dikush me të cilin dilni kohët e fundit, të cilat do t’ju bëjnë të kaloni një kohë të mirë në çdo moment të këndshëm që mund të jetë gjatë javës. Katrori midis Diellit, Neptunit dhe Jupiterit tregon se ka mundësi të ndiqni të papërshtatshmen në fushën sentimentale dhe kjo mund t’ju kushtojë, si të jeni beqar ose jeni tashmë në një marrëdhënie.
Parashikimet profesionale: Ambienti juaj i biznesit nuk mund të jetë aq miqësor me ju këtë javë dhe kjo mund t’ju bëjë të jeni në procesin e mbajtjes së mbrojtjes dhe mundësisht të largoheni nga disa njerëz. Kundërshtimi i Marsit tek Gaforrja me Saturnin tek Bricjapi më 14/6 tregon se nuk është koha për të vepruar, por për të rezervuar informacione që do t’ju ndihmojnë të lëvizni në mënyrën e duhur më vonë.

BINJAKËT
Të përgjithshmet: Java është e mirë për ju pasi Hëna e re është në shenjën tuaj në 3/6. Përfshirja e Jupiterit dhe Neptunit tek Hëna e re ju tregon që do të dëgjoni disa gjëra gjatë javës, por gjithashtu duhet të kurseni premtimet tuaja, pasi nuk keni mundësi të keni sukses për t’i mbajtur ato. Hyrja e Merkurit në shenjën e Gaforres më 5/6 do të sjellë diskutime lidhur me çështjet ekonomike. Disa ditë më vonë – më 9 dhe 6 Shtator, Afërdita kalon në shenjën tuaj, duke sjellë joshjen tuaj në një lartësi.

Parashikimet në dashuri: Me kalimin e ditëve, do të vëreni se gjendja juaj dhe pikëpamja që shihni ndjenjat tuaja do të ndryshojnë për mirë. Kjo është arsyeja pse hyrja e Afërditës në shenjën tuaj do të jetë më 9/6, e cila do t’ju bëjë shumë më optimistë. Nëse jeni beqar nuk përjashtohet të filloni një marrëdhënie të re me dikë që do të tërheqë interesin tuaj. Nëse jeni tashmë në një marrëdhënie, përfitoni nga kjo kohë nëse dëshironi të afroheni me partnerin tuaj.

Parashikimet profesionale: Hyrja e Merkurit në shenjën e Gaforres më 5/6 do të krijojë zhvillime në çështjet e biznesit. Diskutimet në lidhje me marrëveshjet e biznesit dhe ato financiare janë të mundshme, por për t’i mbyllur ato në avantazh duhet të shmangni të menduarit subjektiv që nuk do t’ju ndihmojë të merrni vendime të qarta.

GAFORRJA

Të përgjithshmet: Këtë javë, ka mundësi të ndiheni të ngatërruar për disa vendime që keni marrë në të kaluarën dhe katrori ndërmjet Diellit tek Binjakët, Neptuni që ndodhet tek Peshqit Jupiteri që ndodhet tek Shigjetari do të sjellë përsëri çështjet e së kaluarës. Është mirë të mos hapni sot histori të cilat janë mbyllur, pasi gjendja juaj nuk do ju ndihmojë të shihni të dhënat me një pamje të qartë. Gjithashtu mirë është të kërkoni sfonde që mund të bëhen gjatë kësaj kohe dhe mos tregoni besim tek njerëzit për të cilët nuk jeni të sigurt për qëllimet e tyre. Më 14/6, kundërshtimi i Marsit në shenjën tuaj me Saturnin tek Bricjapi ju tregon se nuk është koha e duhur për të kërkuar të drejtën tuaj dhe përplasjet me të tjerët.

Parashikimet në dashuri: Një javë e fortë fillon për ju dhe partnerin tuaj pasi kundërshtimi i Marsit në shenjën tuaj me Saturnin tek Bricjapi tregon që mund të ndiheni tepër i kufizuar në marrëdhëniet tuaja. Kjo mund të krijojë tensione mes jush dhe atij dhe mënyra e vetme për të trajtuar ankesat tuaja është dialogu. Nëse jeni beqar ka mundësi të keni një “telash” nga një person i së kaluarës, i cili do ju mbushë me premtime. Katrori i Diellit me Neptunin dhe Jupiterin ju thotë të jeni të kujdesshëm me ato që do dëgjoni.

Parashikimet profesionale: Kundërshtimi që formon Marsi me shenjën tuaj me Saturnin nga Bricjapi do të dominojë gjatë gjithë javës – megjithëse do të bëhet i saktë më 14 / 6 dhe do t’ju bëjë nervoz. Ka mundësi të mendoni se idetë tuaja të biznesit nuk gjejnë përgjigjen që prisni në punë. Megjithatë, ka mundësi të kuptoni se të tjerët po përpiqen të krijojnë një klimë të përbashkët në punë. Mundohuni të mbani distancat nga çdo gjë që ndjeni që ju krijon nervozizëm për të shmangur tensionet.

LUANI

Të përgjithshmet: Kjo javë do jetë e kujdesshme, pasi Katrori i Diellit nga Binjakët me Neptunin nga Peshqit dhe Jupiteri nga Shigjetari nuk është i dobishëm në mbledhjen e çështjeve praktike të jetës së përditshme. Nëse keni disa prej tyre për t’u zgjidhur, duhet të jeni të kujdesshëm pasi është e mundur me nxitim tuaj të bëni disa gabime. Miqtë dhe njerëzit e mjedisit tuaj të ngushtë do ju “shpërqëndrojnë” pasi propozimet e tyre për dalje dhe argëtim do ndjekin njëri-tjetrin. Deri në fund të javës, gjërat mund të jenë pak më kërkuese për ju, pasi në 14/6, kundërshtimi i Marsit që ndodhet tek Gaforrja me Saturnin tek Bricjapi do të krijojë mërzitje, e cila ka mundësi të ketë bazën e saj në çështje të së kaluarës.
Parashikimet në dashuri: Prioriteti juaj do të jetë gëzimi gjatë javës për këtë dhe ka shumë mundësi të kërkoni të gjeni më shumë veten me miqtë dhe shokët tuaj në të cilën jeni duke kaluar mirë me partnerin tuaj. Mos e lejoni që të dalë nga programi juaj pasi kundërshtimi i Marsit ndaj Gaforres me Saturnin nga Bricjapi në 14/6 tregon se veprimi juaj do të ketë një përgjigje të ngjashme prej tij.

Parashikimet profesionale: Këtë javë duhet të jeni të kujdesshëm kur zgjidhni dhe rregulloni çështje të ndryshme biznesi, sepse katrori i Diellit me Neptunin dhe Jupiteri nuk do të jetë i dobishëm për t’u përqëndruar. Më 14/6, kundërshtimi i Marsit nga Gaforrja me Saturnin nga Bricjapi mund të sjellë përsëri çështje biznesi që ju ka lodhur në të kaluarën.

VIRGJËRESHA

Të përgjithshmet: Një javë me shqetësime dhe detyrime fillon dhe duhet të përqendroheni në to nëse dëshironi t’i kryeni ato. Katrori me Diellin që gjendet tek Binjakët Neptunin nga Peshqit dhe Jupiteri nga Shigjetari tregon se mund të jeni mjaft të hutuar, prandaj nuk është e lehtë të përqendroheni në punë. Jini veçanërisht të kujdesshëm nëse keni një takim biznesi, pasi vendimet tuaja mund të merren në minutën e fundit me rrezikun të jenë gabim. Më 14/6, kundërshtimi i Marsit ndaj Gaforres me Saturnin tek Bricjapi mund t’ju vendosë në procesin të ndihmoni partnerin tuaj ose një mik me detyrimet e tij.

Parashikimet në dashuri: Këtë javë, ka mundësi të lini mbrapa pamjen logjike që ju mban, pasi katrori i Diellit me Neptunin nga Jupiteri tregon se do të jetë e lehtë për t’u goditur në vendimet në fushën emocionale. Nëse nuk keni gjetur tashmë partnerin tuaj, vini re lëvizjet dhe sjelljet e tij ndërkohë do nxirrni përfundime të dobishme prej tyre. Nëse nuk e keni gjetur partnerin tuaj, njohje të reja do dalin, por e vërteta është se do t’i shihni përmes “syzeve rozë” që nuk do t’ju ndihmojnë të arrini në konkluzionet e duhura.
Parashikimet profesionale: Këtë javë duhet të jeni të kujdesshëm me vendimet tuaja profesionale, pasi pasi katrori i Diellit me Neptunin dhe Jupiterin tregon se shanset për të marrë rrugën e gabuar janë të mundshme. Aty ku dëgjoni fjalë të mëdha do ju duhet ta mbani mend për çështjet e biznesit tuaj gjithashtu.

PESHORJA

Të përgjithshmet: Java fillon me një humor të relaksuar për të kaluar mirë pasi Dielli tek Binjakët ju nxit të gjeni veten me njerëz dhe të komunikoni idetë, mendimet dhe shqetësimet tuaja. Katrori që formohet me Neptunin nga Peshqit dhe Jupiteri nga Shigjetari ju tregon se duhet të jeni shumë të kujdesshëm me zgjedhjen e njerëzve që do të bëni, pasi është e mundur të merreni me personin e gabuar. Shikoni veçanërisht personat me të cilët diskutoni personalisht çështjet tuaja kështu që nuk do të keni surpriza. Më 14/6, kundërshtimi i Marsit tek Gaforrja me Saturnin tek Bricjapi mund të kryejë disa detyra profesionale që do ju bëjnë të ndiheni

se nuk keni kohë për ndonjë gjë tjetër.
Parashikimet në dashuri: Katrori midis Diellit nga Binjakët të Neptunit nga Peshqit dhe Jupiteri nga Shigjetari që dominon tërë javën tregon se argëtimi dhe flirtimi do të jenë dy nga kërkesat kryesore. Në rast se e keni gjetur partnerin tuaj, duhet të jeni të kujdesshëm që të mos bëni diçka që më vonë do pendoheni. Nëse jeni beqar, një takim i ri kërkon vëmendje, pasi mostrat që do keni nuk do të jenë të qarta.

Parashikimet profesionale: Kundërshtimi i Marsit tek Gaforrja me Saturnin tek Bricjapi mund të sjellë konflikte midis jush dhe njerëzve lidhur me ju në një nivel profesional. Kini kujdes të veçantë për bashkëpunimet tuaja, pasi keni mundësi të kuptoni se kjo javë nuk është e lehtë të afroheni dhe të ndiheni vetvetja brenda në to.

AKREPI
Të përgjithshmet: Këtë javë, jeni thirrur për të arritur një ekuilibër mes punës, por edhe angazhimeve sentimentale, kështu që duhet të jeni shumë të kujdesshëm në lidhje me mënyrën se si e menaxhoni kohën tuaj. Katrori i Diellit tek Binjakët me Neptunin nga Peshqit dhe Jupiteri nga Shigjetari tregon se mund të keni mjaft gjëra për të bërë, por nuk keni energji fare për to. Ende ka shumë mundësi që gabimisht të hierarkoni disa detyrime, për këtë përpiquni të përcaktoni prioritetet e duhura. Më 14/6, kundërshtimi i Marsit ndaj Gaforres me Saturnin nga Bricjapi ju tregon se duhet të balanconi ekuilibrin midis miqve tuaj dhe bashkëshortit tuaj në mënyrë që të mos bëhen ankesat nga të dyja palët.

Parashikimet në dashuri: Çështjet tuaja sentimentale mund të kenë ulje dhe ngritje këtë javë pasi katrori i Diellit me Neptunin dhe Jupiterin tregon se do të ketë momente që do të kaloni shumë mirë me partnerin tuaj ose dikë që dëshironit të bëhej partneri juaj. Pikëpamja idilike mund të prishë kundërshtimin e Marsit me Gaforren me Saturnin tek Bricjap, pasi kjo do të sjellë tensione në marrëdhëniet tuaja ndërpersonale.

Parashikimet profesionale: Kundërshtimi i Marsit tek Gaforrja me Saturnin tek Bricjapi tregon se ka mundësi që të jenë njerëz të cilët nuk shohin “me sy të mirë” disa nga lëvizjet tuaja në çështjet e biznesit. Jepni edhe më shumë vëmendje nëse keni detyrime profesionale në lidhje me një përgjegjës apo një grup njerëzish, pasi mund të ketë kundërshti mes jush dhe të tjerëve.

SHIGJETARI
Të përgjithshmet: Bashkëpunëtorët tuaj dhe detyrimet e përbashkëta profesionale do e bëjnë të ndjeshme praninë e tyre këtë javë. Dielli është tek Binjakët dhe katrori që formohet me Neptunin nga Peshqit dhe Jupiteri në shenjën tuaj tregon se ka mundësi të ndiheni të çorientuar për situata të caktuara. Vëmendje e veçantë tek bashkëpunimet – ose një ndryshim të atyre ekzistuese – dhe shqyrtoni me kujdes detajet. Më 14/6, kundërshtimi i Marsit ndaj Gaforres dhe Saturni tek Bricjapi mund të zgjojë kujtimet e së kaluarës që nuk do të jenë aq të këndshme.
Parashikimet në dashuri: Katrori i Diellit me Neptunin dhe Jupiterin që dominon këtë javë do të krijojë konfuzion që nuk do të ndihmojënë çështjet tuaja sentimentale. Një veprim i gabuar mund të sjellë tensione mes jush dhe partnerit tuaj, pasi do të shmangni vështirësitë specifike ballë për ballë. Nëse jeni beqar / mos rrezikoni diçka që ka filluar kohët e fundit për diçka të re, gjëja më e mundshme është të shikoj lëvizjen e gabuar.

Parashikimet profesionale: Këtë javë do t’ju shqetësoj më shumë me çdo gjë në lidhje me kolegët tuaj sesa me temën e punës suaj. Kundërshtimi i Marsit tek Gaforrja me Saturnin tek Bricjapi mund të zgjojë disa ankesa ose të tyre ose tuajat, të cilat kanë qenë për një kohë të gjatë. Nuk është një javë e mirë për të kërkuar të drejtën tuaj, as për ta gjetur atë, kështu që shmangni tensione pasi nuk do dilni fitues.

BRICJAPI

Të përgjithshmet: Java fillon me një katror midis Diellit që gjendet tek Binjakët, Neptuni që ndodhet tek Peshqit dhe Jupiteri që ndodhet tek Shigjetari, një pikëpamje që tregon se mund të ketë çështje të punës që do ju ngatërrojnë, shpërqëndrojnë dhe në fund ju nevrikosin. Zgjidhja e tyre ka nevojë për vëmendje pasi gabimet janë të mundshme. Më 14/6, kundërshtimi i Marsi me Gaforren me Saturnin që ndodhet në shenjën tuaj do t’ju japë një justifikim për të nevrikosur njerëzit tuaj të dashur me bashkëpunëtorët tuaj, madje edhe me partnerin tuaj.

Parashikimet në dashuri: Katrori ndërmjet Diellit dhe Binjakëve me Neptunin dhe Jupiterin ka mundësi të idealizojë disa nga situatat që ekzistojnë në këtë moment në jetën tuaj personale. Mos e humbisni pamjen tuaj realiste dhe perceptimin e saktë të gjërave pasi do t’ju ndihmojë të bëni konkluzionet e duhura. Nëse jeni beqar / nuk i jepni rëndësi fjalëve që do të thuhet gjatë javës dhe preferoni të përqëndroheni në veprimet që një person do bëjë për ju.

Parashikimet profesionale: Kundërshtimi i Marsit ndaj Gaforres dhe Saturnit, e cila është në shenjën tuaj – mund të bëhen të sakta në 14/6, por do të dominojnë gjatë gjithë javës – do krijoj nervozizëm për çështjet profesionale. Është e mundur të mendoni se bashkëpunëtorët tuaj po ju provokojnë dhe kjo do të jetë e mjaftueshme për të sjellë konflikte. Përpiquni të shmangni këtë sepse pasi e vetmja gjë që do arrini do jetë një çështje tjetër për zgjidhje.

UJORI

Të përgjithshmet: Një javë e fortë fillon pasi Dielli tek Binjakët nxjerr në pah çështjet sentimentale dhe ju shtyn të përqendroheni tek njerëzit që ju japin gëzim. Katrori i Diellit me Neptunin nga Peshqit dhe Jupiteri nga Shigjetari tregon se do të kaloni shumë mirë me miqtë tuaj, partnerin tuaj edhe me kolegët tuaj, pasi propozimet për një dalje do të kenë nderin e tyre. Ajo që duhet t’i kushtoni vëmendje janë çështjet e punës dhe çështjet praktike të jetës së përditshme, pasi mund mos jepni atyre vëmendjen që ju nevojitet. Më 14/6, opozita e Marsit tek Gaforrja me Saturnin tek Bricjapi e bën të domosdoshme të pushoni në mënyrë që të jeni në gjendje të përballeni me programin tuaj.

Parashikimet në dashuri: Këtë javë mund të dëshironi të merrni shumë rrezik në jetën tuaj personale, por katrori i Diellit me Neptuni dhe Jupiterin ju tregon për të shmangur veprime të rrezikshme, pasi nuk do t’ju dalin siç i prisnit. Nëse tashmë e keni gjetur partnerin tuaj, mos rrezikoni marrëdhënien me të për diçka të përhershme dhe nëse jeni beqar, kujdes ku do të investoni në mënyrë sentimentale, pasi keni mundësi të bëni një “investim” të gabuar.
Parashikimet profesionale: Opozita e Marsit tek Gaforrja me Saturnin tek Bricjapi do të sjellë disa detyrime në një nivel profesional dhe në vendin e punës që mund t’ju bëjë nervoz. Kujdes veçanërisht nëse në këto çështje përfshihen dhe të tjerë pasi është e mundur të krijojnë një situatë të ngutshme që do të ketë nevojë për vëmendje.

PESHQIT
Të përgjithshmet: Çështjet që lidhen me shtëpinë tuaj, detyrimet që rrjedhin prej saj dhe disa nga rreziqet e njerëzve janë disa nga skenarët e javës. Katrori i Diellit tek Binjakët me Neptunin në shenjën tuaj dhe Jupiteri nga Shigjetari nuk do t’ju lejojë të përqendroheni lehtësisht në çdo gjë që kërkon përpjekje dhe ka mundësi t’ju lenë të ekspozoheni në sytë e të tjerëve. Mundohuni të merrni disa detyrime të rëndësishme dhe mos kërkoni justifikime për t’i shmangur ato, veçanërisht nëse ato lidhen me punën tuaj. Më 14/6, kundërshtimi i Marsit që ndodhet tek Gaforrja me Saturnin tek Bricjapi mund të krijojë kundërshti mes jush dhe miqve tuaj të dashur, por mund t’i shmangni ato.

Parashikimet në dashuri: Kundërshtimi i Marsit tek Gaforrja me Saturnin tek Bricjapi mund t’ju japë ndjenjën se partneri juaj nuk është i interesuar për ju apo më keq se si partneri juaj po përpiqet t’ju nevrikos. E vërteta është se edhe ju do të keni tendencën për ti parë gjërat shumë subjektive dhe do ju duhet të bëni një përpjekje për t’i parë më shumë në nivel global në mënyrë që të shmangni konfliktet. Nëse jeni beqar shmangni të përfshiheni me njerëz miqësore në një çështje sentimentale.

Parashikimet profesionale: Kundërshtimi i Marsit tek Gaforrja me Saturnin tek Bricjapi mund t’ju japë ndjenjën se partneri juaj nuk është i interesuar për ju apo më keq partneri juaj po përpiqet t’ju nevrikos. E vërteta është se edhe ju do të keni tendencën për të parë gjërat shumë subjektive dhe do ju duhet të bëni një përpjekje për t’i parë më shumë në nivel global në mënyrë që të shmangni konfliktet. Nëse jeni beqar shmangni një person miqësor në një çështje sentimentale.

Për më shumë detaje mund të kontaktoni drejtpërdrejt me astrologun Jorgo Pulla: Tel. 0699464446 ose pranë

- Advertisement -
- Advertisement -

TE FUNDIT