25.5 C
Tirana

“Shën Valentini nuk e ka sakrifikuar jetën për dashuri por për ku**allek”

VENDI

“Shën Valentini nuk e ka sakrifikuar jetën për dashuri por për kurvallek”
Çdo kush qe nuk mburret me islam do të nënçmohet dhe poshtërohet prej Allahut dhe do të shkelet nga çdokush””

- Advertisement -

TE FUNDIT