24.5 C
Tirana

SEZONI TURISTIK E GJEN SHIROKËN ME MBETURINA

VENDI

Në prag të nisjes së sezonit turistik këto janë disa nga pamjet që të ofrohen në hyrje të një nga zonave turistike më të vizituara siç është Shiroka në qytetin e Shkodrës.

Edhe pse për gjatë gjithë pedonalës së Shirokës ka mjaftueshëm kosha për mbeturina sërish persona të papërgjeshëm i hedhin ato gjithandej. Për qytetarët përgjegjësit kryesorë janë vetë ata.

Pavarësisht problemeve të tilla natyra e bukur dhe gatimet tradicionale të zonës vazhdojnë të terheqin vizitorë të shumtë në zonën turistike të Shirokës.

- Advertisement -

TE FUNDIT